ایرنا مناطق نفتخیزجنوب اهوازخبر شرکت ملی حفاری دانا آب و فاضلاب اهواز مقام معظم رهبری خبرگزاری فارس
تاریخ انتشار خبر: ۱۵ , مهر, ۱۳۹۵ | ۲۰:۱۹:۰۶
کد مطلب : 8814

خوزستانی ها استقبال خوبی از طرح تشکیل باشگاههای کتابخوانی کودک و نوجوان کردند+آثار الوندی

خوزستانی ها استقبال خوبی از طرح تشکیل باشگاههای کتابخوانی کودک و نوجوان کردند+آثار الوندی

اهوازخبر؛عزت الله الوندی از نویسندگان برجسته ادبیات کودک و نوجوان که آموزش مربیان باشگاههای کتابخوانی در سه شهر رامهرمز، دزفول و اهواز را برعهده داشت ضمن بیان این مطلب گفت: به نظرم مردم خوزستان انگیزه بسیار قوی برای انجام فعالیت های فرهنگی بزرگ دارند و امیدوارم این ویژگی آن ها به ترویج کتاب و کتابخوانی کمک کند.

وی افزود: طرح تشکیل باشگاههای کتابخوانی کودک و نوجوان در شهرهای خوزستان بسیار موفق بود و استقبال بسیار خوبی از این طرح شد.

الوندی ادامه داد: در دزفول پنجاه و پنج مربی باشگاه از کانون های مساجد، کانون پرورشی کودکان و نوجوانان، امور کتابخانه ها و… برای آموزش شرکت کردند و مشارکت بسیار خوبی با ما داشتند و دو روز پرکار را داشتیم اما حاضران باز هم مشتاق بودند زمان بیشتری وجود داشت و کارگاه ادامه پیدا می کرد که این نشان دهنده پویایی و علاقمندی آنها بود.

وی ادامه داد: این دوره سپس در رامهرمز با بیش از ٥٠ نفر برگزار شد که بیشتر مربیان آموزش و پرورش استقبال کردند و مشارکت خوبی داشتند و در هر دو شهر نیز کارهای مختلف درباره کودک و کودکی و ادبیات کودک و نوجوان، گونه های مختلف ادبی، ارائه تمرین به مربیان باشگاههای کودک و نوجوان ارائه شد.

این نویسنده کودک و نوجوان درباره برگزاری کارگاه در اهواز گفت: برگزاری کارگاه در اهواز متفاوت تر بود چون علاوه بر کانون های مساجد، آموزش و پرورش و … سمن ها نیز شرکت داشتند که جوانان بسیار فعال و پویایی بودند و توانستیم کارهای بیشتری انجام دهیم و فردا هم این کارگاه را ادامه خواهیم داد.

الوندی در ادامه گفت: هر فعالیتی برای ترویج کتاب و کتابخوانی انجام شود، بدون شک مثمرثمر است حتی اگر مقطعی باشد. اما این طرح از آنجا که می تواند ادامه داشته باشد بسیار ارزشمند است و تشکیل دهندگان باشگاهها با تحمل دشواری هایی که در ابتدای راه ممکن است داشته باشند می توانند در آینده بسیار موفق باشند.

عزت اله الوندی متولد ١٣٥٣ نویسنده، شاعر، روزنامه نگار و فارغ التحصیل تآتر ،گرایش ادبیات نمایشی از دانشگاه هنر است. 

برخی از آثار چاپ شده وی عبارتند از:

ـ فردوسی/ انتشارات مدرسه/ ١٣٨٠

ـ بچه‌ها دلم برایتان تنگ می‌شود/ انتشارات سوره‌ مهر/ ١٣٨١

ـ تپه‌های بی‌مهتاب/ انتشارات شاهد/ ١٣٨٣

ـ مردی به رنگِ‌ پرتقال / انتشارات شاهد/ ١٣٨٥

ـ دوباره برمی‌گردی مردِ بارانی/ انتشارات ستاره‌ها/ ١٣٨٦

ـ ایوان بهار/ انتشارات ستاره‌ها/ ١٣٨٦

ـ دیو کوچولو و بچه‌‌ آدم/ نشر قو/ ١٣٨٧

ـ پشت شیشه‌های مات/ انتشارات سوره مهر/ ١٣٨٨

ـ خوابی به رنگِ فراموشی/ انتشارات سوره مهر/ ١٣٨٨

ـ زرین‌کوب/ انتشارات مدرسه/ ١٣٨٨

ـ به آن چشم‌ها نگاه کن/ انتشارات شاهد/ ١٣٨٨

ـ مأموریت در ایستگاه/ انتشارات فاتحان/ ١٣٨٩

ـ قدر استاد/ انتشارات شهر/ ١٣٨٩

ـ شهر آزاد/ انتشارات شاهد/ ١٣٩٠

ـ مثل همیشه ای کاش / انتشارات سوره‌ی مهر/ ١٣٨٩

ـ سرگذشت موسیقی در ایران/ نشر افق/ ١٣٩١ اسمت چیه ؟ تربچه/ سوره مهر ١٣٩٣

مرغ هوا/سوره ی مهر/ ١٣٩٣

مجموعه کتاب های بغل می خوام بوس می خوام(شعر خردسال) پنج جلد.، بافرزندان/١٣٩٤