ایرنا مناطق نفتخیزجنوب اهوازخبر شرکت ملی حفاری دانا آب و فاضلاب اهواز مقام معظم رهبری خبرگزاری فارس
تاریخ انتشار خبر: ۲۵ , اردیبهشت, ۱۳۹۶ | ۲۰:۱۵:۴۳
کد مطلب : 11026
محمدجعفر فلسفی؛دبیر کل جامعه اسلامی مهندسین خوزستان:

جای خالی چارچوب های قانونی برای تشخیص کاندیداهای اصلح/ضرورت رصد شیوه تبلیغات کاندیداهای شورای شهر اهواز

جای خالی چارچوب های قانونی برای تشخیص کاندیداهای اصلح/ضرورت رصد شیوه تبلیغات کاندیداهای شورای شهر اهواز

محمدجعفر+فلسفی

به گزارش اهوازخبر،محمدجعفر فلسفی اظهار کرد: یکی از مسائلی که مردم باید به آن توجه کنند نحوه تبلیغات است که این خودش اساس یک شاخص است برای آنکه می خواهد رأی دهد.

وی افزود: کسی که فکر می کند با استفاده از تبلیغات گسترده می تواند جایگاهی در افکار عمومی پیدا کند و این را به اهرمی برای کسب رأی تبدیل و فضایی را ایجاد و ذهن مخاطب را درگیر کند نمی تواند انتخاب مناسبی باشد.

دبیر کل جامعه اسلامی مهندسین خوزستان با بیان اینکه اهواز یک کلانشهر است و روستا نیست که تبلیغات در آن به پوستر و بنر خلاصه شود، تصریح کرد: اگر بخواهیم کل شهر را با تبلیغات گسترده به این شکل پوشش دهیم با یک حساب سرانگشتی نمی تواند کمتر از ۱۰۰ میلیون هزینه داشته باشد.

فلسفی بیان کرد: این کف هزینه است و مکمل ها و متمم هایی دارد و کسی که این کار را می کند قطعا به شیوه های دیگر هم متوسل می شود و محدود نمی شود.

وی با بیان اینکه ای کاش تبلیغات فقط به این شیوه محدود می شد، یادآور شد: به طور حتم به شیوه های دیگر هم برای کسب رأی متوسل می شودو این خودش نگران کننده است و ناظران انتخابات باید این مسائل را رصد کنند.

دبیر کل جامعه اسلامی مهندسین خوزستان گفت: شیوه و شگرد تبلیغاتی کسی که فکر می کند می تواند با استفاده از چهره زنانه خود مخاطبانی را برای خود دست و پا کند شاید پسندیده نباشد و باید بسیار سنگین تر و به یه شیوه بسیار متعارف تر تبلیغ کند.

فلسفی با بیان اینکه نیاز است که مسئولان و ناظران انتخابات به این مئله اهمیت دهند و بی تفاوت از کنار آن عبور نکنند ،تأکید کرد: مردم هم برای یک بار که شده باید ثابت کنندکه اهمیتی به این شیوه تبلیغ نمی دهند و با بررسی و تدبیر و تأمل کاندیدای مودد نظر خود را انتخاب می کنند و رأی می دهند و فریب تبلیغات گسترده و نادرست را نمی خورند.

وی اضافه کرد: تبلیغات گسترده آیتم تعیین کننده ای برای تشخیص توانایی هایی و توانمندی یک کاندیداهای انتخاباتی نیست و رسانه ها باید به این مسئله توجه کنند و از آن کاندیدا توضیح بخواهند که چرا از این روش برای تبلیغ و کسب رأی استفاده می کند.

دبیر کل جامعه اسلامی مهندسین خوزستان با اشاره به اینکه اخیرا بحثی به اسم شهر پاک و عدم نصب پوستر و بنر بر سطح در و دیوار شهر برای حفظ محیط زیست مطرح شده، گفت: متأسفانه به این ایده احترام گذاشته نمی شود و به هیچ کسی هم رحم نمی کنند و هر جایی را که به دستشان می رسد به عنوان محل الصاق پوستر استفاده می کنند.

فلسفی ادامه داد: احساس می کنم که مردم از این روش خوششان نمی آید و استقبالی هم از ان نمی کنند و حتی شاید جنبه ضد تبلیغ هم پیدا کند و باید در خصوص آن روشنگری شود.

وی عنوان کرد: اگر بنا باشد چهره ملاک انتخاب باشد چه کسی که این کار را می کند و چه مخاطب پیام بخواهد چهره را به عنوان یک شاخص تأثیرگذار برای رأی دادن ملاک و مبنا قرار دهد به طور حتم این ایراد دارد و آدم را به غلط و اشتباه می اندازد و می تواند مشکلاتی را ایجاد کند.

دبیر کل جامعه اسلامی مهندسین خوزستان یادآور شد: همانطور که در دوره های قبل چنین چیزی داشتیم و تجربه گذشته هم این را ثابت می کند،این مسئله قابل پذیرش نیست و نه کاندیداها باید بپذیرند که ازاین شیوه استفاده کنند و راغب به انجام این کار باشند.

فلسفی در خصوص ائتلاف هایی که توسط برخی کاندیداها در انتخابات شورای شهر اهواز شکل گرفته و هدف از تسکیل آنها گفت: باید دید چه کسانی ائتلاف ها را تشکیل می دهند و چه تفکر پشت این ائتلاف ها قرار دارد و هدف از تشکیل آنها چیست.

وی ادامه داد: گاهی اوقات افرادی ارزشی، دغدغه مند ائتلافی را شکل می دهند و گاهی اوقات ائتلاف ها با اهداف دیگی تشکیل می شود. این مسئله نیاز به ائتلاف دارد و رسانه ها باید در این خصوص روشنگری کنند.

دبیر کل جامعه اسلامی مهندسین خوزستان در خصوص کثرت کاندیداهای شورای شهر اهواز گفت: تکثر کاندیداها می تواند کار را برای نخبگان و افرادی که دارای توانمندی بالا هستند و نمی خواهند از روش های غیرمتعارف برای تبلیغات و کسب رأی و جلب نظر مخاطبان استفاده کنند تنگ کند و حتی وقتی با این فضای سنگین مواجه می شوند دلسرد می شوند و انگیزه شان کمتر می شود.

فلسفی اضافه کرد: به نظر من همانطور که برای انتخاب یک پیمانکار پروژه اساس را بر صلاحیت و توانمندی آن می گذارند آن وقت برای جایگاهی مثل شورای شهر متأسفانه چنین چیزی نداریم که صلاحیت و توانمندی کاندیداها را بررسی کند و احساس می کنم باید در آینده برای آن چاره اندیشی شود.

وی بیان کرد: هرچه جلوتر می رویم این روند ادامه پیدا کند و باید قانون اصلاح شود همانطور که برای انتخابات مجلس چارچوب هایی گذاشته شده احساس می کنم که شورای شهر این چارچوب ها را ندارد و می تواند محل آسیب باشد.