قدس؛قبله نخستين و حرم دوم مسلمانان جهان،وطن ميليون ها آواره فلسطيني است که استکبار جهاني آن سرزمين را از دست […]
قدس؛قبله نخستين و حرم دوم مسلمانان جهان،وطن ميليون ها آواره فلسطيني است که استکبار جهاني آن سرزمين را از دست ساکنانش خارج ساخت و تحت سلطه نيروهاي اشغالگر قدس قرار داد.از همان نخستين سال هاي اشغال پاره تن اسلام،با مقاومت فلسطينيان و اعتراض مسلمانان و انسان هاي آزاده جهان،نهضت مقابله با اسرائيل و حمايت از فلسطين مظلوم شکل گرفت.با پيروزي انقلاب اسلامي،ملت مسلمان ايران به ويژه پس از صدور پيام تاريخي امام راحل مبني بر نامگذاري آخرين جمعه ماه رمضان به عنوان روز جهاني قدس،مسئله آزادسازي فلسطين از چنگال غاصبان قدس را سرلوحه آرمان هاي خويش قرار داد.از اين رو،همه ساله،روز قدس را به روز فرياد کشيدن بر سر ستمکاران تاريخ و به لرزه درآوردن پايه هاي سست رژيم اسرائيل تبديل کرده است.
حضرت امام خميني(ره) در پيام خود فرمودند: «من در طي ساليان دراز،خطر اسرائيل غاصب را گوشزد مسلمين نمودم.…من از عموم مسلمانان جهان و دولت هاي اسلامي مي خواهم براي کوتاه کردن دست اين غاصب و پشتيبانان آن، به هم بپيوندند و جميع مسلمانان جهان را دعوت مي کنم آخرين جمعه ماه مبارک رمضان را که از ايام قدر است و مي تواند تعيين کننده سرنوشت مردم فلسطين نيز باشد،به عنوان روز قدس انتخاب و طي مراسمي، هم بستگي بين المللي مسلمانان را در حمايت از حقوق قانوني مردم مسلمان اعلام نمايند».امام راحل با تدبير الهي خويش و نامگذاري روز قدس،مبارزه با اسرائيل و دفاع از حقوق ملت مظلوم فلسطين را به عنوان تکليفي اسلامي به همه مسلمانان گوشزد کرد و اعلام داشت که حمايت از اسرائيل، خيانت به اسلام است.
بي شک، يکي از اثرات کليدي انقلاب اسلامي، ايجاد حس جمعي و وحدت اسلامي ميان مسلمانان جهان بود.در حقيقت،عملکرد جهاني حضرت امام خميني (ره) در سطح دنیای اسلام،بويژه مسأله قدس شريف،موجب وحدت و همدلي مسلمانان بر محور اسلام و آرمان هاي بلند اسلامي شد.
مطمئنا هيچ چيز به اندازه انقلاب اسلامی نتوانست ملت فلسطين را به هيجان آورد و احساسات آن ها را برانگيزد و اميد را در دلهايشان زنده کند.
با پيروزي انقلاب اسلامي ايران،ما به خود آمديم و دريافتيم که امريکا و اسرائيل نيز قابل شکست اند.ما فهميديم که با الهام از دين اسلام ميتوانيم معجزه کنيم.از اين رو،ملت مجاهدان در فلسطين،انقلاب اسلامي و جمهوري اسلامي ايران را به ديده تقدير مي نگرند و امام خميني(ره) را از رهبران جاويد تاريخ ميدانند.در انديشه امام خميني(ره)،صهيونيسم حرکتي بر ضد اسلام و مسلمانان است و ايشان با نامگذاري روز قدس و تغيير اين مسئله از مقوله اي صرفا عربي به اندیشه ای اسلامي،جهان اسلام را به وحدت در برابر خطر بزرگ اسرائيل فراخواند.
بيگمان، انسجام اسلامي، به ويژه در شرايط کنوني، ضرورتي انکارناپذير در جهان اسلام است.در اين ميان، مسئله فلسطين و آزادي قدس شريف، از جمله نقاط اشتراکي است که ميتواند محور وحدت و انسجام اسلامي باشد.از اين رو،روز قدس بايد به ديده ديگري نگريسته شود؛چه آن که هر عقل سليمي مي پذيرد که بي توجهي يا کم توجهي به آرمان فلسطين به عنوان قلب جهان اسلام، چه ضربه جبران ناپذيري به جهان اسلام وارد خواهد آورد.از اين رو،بر همه ملت هاي مسلمان است که فراتر از شعارها و اقدامات معمولي،اين روز بزرگ را که در حقيقت روز مقابله مستضعفان با مستکبران است،گرامي بدارند.پس در شرايطي که خطر اسرائيل با تئوری الحاق،امروز متوجه همه خاورميانه و سرزمين هاي اسلامي است،انسجام و وحدت مسلمانان درباره موضوع فلسطين و مقابله با خوي تجاوزگرانه اسرائيل،تنها راه سربلندي اسلام و مسلمانان است.خطري که از روز تأسيس حکومت صهيونيستي در سرزمين اسلامي فلسطين، بيت المقدس را تهديد مي کرد، سرانجام در حمله اسرائيل به کشورهاي عربي در ژوئن ۱۹۶۷ ميلادي رخ داد. بدين ترتيب، مسجد الاقصي، نخستين قبله مسلمانان جهان، به دست متجاوزان تجاوزکار صهيونيست افتاد. دولت اسرائيل همان زمان با گستاخي تمام اعلام کرد که اداره بيت المقدس را براي هميشه در دست خواهد داشت. البته پيش از تأسيس حکومت غاصب يهود در فلسطين، رهبران جنبش صهيونيسم هميشه در آرزوي اين بودند که روزگاري بيت المقدس را تصرف کنند و آن را از حاکميت مسلمانان به درآورند.
باید یادآور شوم يکي از مهم ترين مباحث درباره صهيونيسم، مسئله نژادپرستي آنان است که از آن دم مي زنند و حتي به آن مباهات مي کنند.به گونه ای خطرناک که آنان ارواح يهود را از ارواح ديگران برتر می دانند و بهشت را از آن يهود دانسته و دوزخ را جايگاه مسيحيان و مسلمانان می دانند.
اما باید دانست که پشت پرده این تفکرات چیست؟پس از پايان جنگ جهاني دوم، يکي از سياست هاي تغييرناپذير امريکا، حمايت از اسرائيل و تلاش براي تقويت آن بوده است. البته در سال هاي پيدايش و اعلام استقلال اسرائيل،نيز امريکا، نخستين کشوري بود که آن را به رسميت شناخت و در تمامي سازمان ها و مجامع بين المللي از آن دفاع کرد. در طول شش دهه اخير، کارگزاران سياست خارجي امريکا حمايت از اسرائيل را سرلوحه کار خويش قرار داده اند.آن ها در طول اين سال ها کوشيده اند در بالاترين سطح،منافع اين رژيم را تأمين کنند.در اين ميان،استفاده از حق وتو در شوراي امنيت سازمان ملل متحد براي ناکام گذاشتن طرح هاي ضداسرائيلي، نمونه کوچکي از حمايت از رژيم صهيونيستي است.
اما رژیم غاصب صهیونیستی و همه ی حامیانش باید بدانند که اسرائیل رفتنی نیست…نابود شدنی است…و دنیای اسلام و تمام آزادگان جهان با فریاد مستحکم روبروی آنها ایستاده اند و به فرموده مقام معظم رهبری:”رژیم صهیونیستی ۲۵ سال آینده را نخواهد دید.”
محمدآرزومند/مدیر مسؤل پایگاه “اهوازخبر”